Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Ova web stranica sadrži opće podatke o Odvjetničkom uredu odvjetnice Sabine Jovanov (nadalje: Odvjetnički ured) i ni pod kojim uvjetom ne predstavlja izvor pravnih savjeta koji bi se mogli koristiti u bilo koje svrhe.

Bilo kakav primitak, razmjena ili preuzimanje informacija putem ove web stranice te bilo kakva E-mail poruka ili druga vrsta elektroničke komunikacije poslana Odvjetničkom uredu putem ove web stranice ne zasniva pravni odnos između Odvjetničkog ureda i pošiljatelja kao stranke, niti se takvi podaci ili E-mail poruke mogu smatrati povjerljivima.

Podaci sadržani na ovoj stranici ne predstavljaju podatke temeljem kojih bi korisnik trebao djelovati ili se suzdržati od djelovanja, bez prethodnog dogovora sa Odvjetničkim uredom.

Odvjetnički ured nije odgovoran za bilo kakve radnje koje su poduzete ili nisu poduzete na temelju podataka sadržanih na ovoj stranici.

Odvjetnički ured je odgovoran, te brine o privatnosti podataka prikupljenih od korisnika u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11 i 106/12).

Kad od koristnika prikupi osobne podatke Odvjetnički ured je navedene podatke ovlašten upotrijebiti isključivo u svrhe davanje odgovora na upite korisnika, odnosno davanje informacija i pravnih savjeta koje je korisnik zatražio od Odvjetničkog ureda putem ove web stranice.

Korištenjem ove web stranice, unošenjem osobnih podataka ili davanjem osobnih podataka putem E-mail poruke na adrese dostupne na ovoj web stranici, smatra se da ste suglasni s upotrebom Vaših osobnih podataka na način određen ovim Pravilima.

Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su navedenim uvjetima i odredbama. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte koristiti ovu web stranicu. Nastavite li ju dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

Svi sadržaji objavljeni na web stranici www.odvjetnik-jovanov.eu isključivo su vlasništvo Odvjetničkog ureda te se smiju koristiti isključivo u privatne i nekomercijalne svrhe. Ne smiju se umnožavati, reproducirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji način distribuirati bez pisanog pristanka Odvjetničkog ureda.

Sadržaj web stranice www.odvjetnik-jovanov.eu. zaštićen je autorskim pravom koje pripada Odvjetničkom uredu koji ima ima isključivo autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja navedene stranice.

Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja sadržaja www.odvjetnik-jovanov.eu, odnosno autorskih prava Odvjetničkog ureda.

Korisnici ove web stranice prihvaćaju primjenu hrvatskog zakonodavstva kao isključivo mjerodavno za tumačenje i pravne učinke uvjeta upotrebe ove web stranice. Svaki spor koji bi nastao u vezi ovih Pravila strane će nastojati riješiti mirnim putem, kroz pregovore prije pokretanja sudskog postupka.

Općinski sud u Puli nadležan je za sve sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetne web stranice ili u vezi s njom.